Over ons

Over ons

Vandenbroucke Cosmetics is een familiebedrijf die actief is binnen de professionele huidverzorging- en cosmeticasector in België en Luxemburg.

Massada Huidverzorging

Sinds 1991 staat de 3de generatie met Krist Vandenbroucke aan het roer van Vandenbroucke Cosmetics. De firma kende zijn oorsprong toen Marin Vandenbroucke zijn kapperszaak oprichtte in 1927 te Menen. Onder impuls van zijn twee zonen Gerard en Raphaël groeide zijn zaak uit naar een groothandel in kappersbenodigdheden en vestigde zich te Blankenberge.

Door de verdere uitbreiding van het productassortiment en de bijkomende focus naar schoonheidsinstituten en parfumerieën toe, verhuisde de firma in 1988 naar een groter bedrijfspand te Brugge.

In 2011 werd een volledig nieuw bedrijfspand gebouwd in de Ambachtzone Riethoek te Blankenberge waar onze ruime showroom, kantoren en magazijnen zijn ondergebracht.


Onze showroom kan alle werkdagen bezocht worden van 09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00.


Onze missie

Vandenbroucke Cosmetics staat garant voor een uitstekende klantenservice en biedt u een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en exclusieve producten aan. Met ons gedigitaliseerd magazijn en online verkoop platform werken we hard aan de toekomst om u zo snel en goed mogelijk te bedienen. Indien voorradig kan uw bestelling dezelfde dag nog verzonden worden zodat uw goederen de volgende dag al in uw winkel staan. Met meer dan 90 jaar ervaring in de sector delen wij u graag onze vakkennis en beantwoorden we in alle professionaliteit uw vragen.

Heeft u interesse in een van onze merken of wenst u een afspraak van onze vertegenwoordigster? Neem dan zeker contact met ons op!

Vandenbroucke Cosmetics; make-up; verdeler; IsaDora; geschenksets; zepen; parfum

Wenst u een vrijblijvend bezoek van onze vertegenwoordigster? Contacteer ons vandaag!