Marbert

Marbert

Al meer dan 75 jaar biedt het Duitse merk Marbert uitstekende huidverzorging. Marbert wordt als cosmeticamerk tot één van de toonaangevende merken in Europa gerekend en fabriceert als enige haar producten consequent "Made in Germany". Marbert biedt een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding met producten die aantoonbaar werkzaam zijn. Technische know-how, tientallen jaren ervaring en unieke kennis over de bijzondere eigenschappen van de huid staan daarbij steeds op de voorgrond en stellen daarmee de schoonheid ervan in het middelpunt. Zowel voor mannen als vrouwen biedt Marbert een uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten. Voor dagelijks gebruik en voor elke huidtype is er een product die altijd bij u past!

Zo ontwikkelt Marbert steeds weer gepatenteerde innovaties op het gebied van huidverzorging, die optimaal zijn afgestemd op de huidbehoeften - dermatologisch getest en perfect worden verdragen door de huid. Zo kan Marbert mensen van elke generatie nog meer schoonheid bieden. Gisteren, vandaag en morgen. 

Vandenbroucke Cosmetics is reeds voor 6 jaar exclusief verdeler van het huidverzorgingsmerk Marbert. Heeft u interesse en wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Test hier welke Marbert producten het beste bij u passen!