Grace Cole

Kom helemaal tot rust...

Met de relaxerende producten van Grace Cole

Heerlijke Geuren

Het bad en lichaamsgamma van Grace Cole biedt u 12 heerlijke geuren aan. Voor deze lente en zomer zijn er vier specifieke seizoensgeuren bijgekomen!

Niet getest op dieren

Alle producten van Grace Cole worden met de hoogste normen ontwikkelt. Zo zijn de producten biologisch afbreekbaar en zijn ze niet getest op dieren.

Ideaal als geschenk

Bij Grace Cole kan u zowel los of in elegante duo pack de producten aankopen. Handig voor persoonlijk gebruik ofwel om als cadeau te geven! Tweemaal per jaar komt Grace Cole uit met prachtige geschenksets voor jong en oud! Neem zeker een kijkje onderaan deze pagina om enkele sfeerbeelden terug te vinden.

Start vandaag nog met verkopen!

Bent u op zoek naar geschenksets voor Kerstmis, Valentijn, Moeder- of Vaderdag? Dan bent u bij Grace Cole aan het juiste adres! Grace Cole biedt u een breed gamma aan van kwalitatieve verzorgingsproducten en badproducten alsook prachtige giftsets!
Voor ieders wat wils dus! 

Vandenbroucke Cosmetics is exclusief verdeler van Grace Cole in België en GD Luxemburg. Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op of neem een kijkje op onze B2B-webshop!


#MARKETING
Heeft u interesse om deze prachtige collectie van Grace Cole te verkopen in uw winkel? Neem dan zeker contact met ons op!
Wij bieden u een volledig pakket aan van posters en promotiemateriaal - vraag naar onze aankoopvoorwaarden.