Massada – Pearl Perfection

MASSADA PEARL PERFECTION - NATUURLIJKE GEZICHTSVERZORGING

Egaliserend - versnelt huidvernieuwing - vertraagt weefselveroudering

De Pearl Perfection Collectie licht uw huid op en geeft deze een stralende en jeugdige gloed. Dankzij de werking van parelpoeder van gekweekte zoetwaterparels, verrijkt aan aminozuren, krijgt uw huid terug een egale en frisse teint. Behandeling die uw huid hydrateert, verstevigt, herstelt en beschermt. Bevordert de huidvernieuwing, zonder irritatie of het overgevoelig maken van de huid tegen licht, wat resulteert in een fijne, zachte en elastische huid.

De unieke samenstelling van actieve ingrediënten verminderen de spiercontracties in het gelaat voor een bepaalde duur die rimpels en expressielijnen veroorzaken (natuurlijk en omkeerbaar Botox-effect). Het “flash” effect die deze behandeling creëert kan ook worden gebruikt voor een bruiloft of speciale gelegenheid.

Pearls - Yoghurt Gelatine With Trace Elements

PEARLS YOGHURT GELATINE WITH TRACE ELEMENTS

Presentatie: 200ml - Code 000
Ook beschikbaar in 1kg - Code PR556

Peelt en reinigt diep de huid en geeft haar glans, zachtheid en elasticiteit. De peelende eigenschappen van de parels beschermen de zuurmantel van de huid en herstellen het evenwicht. Ze versnellen de celvernieuwing en verwijderen dode oppervlaktecellen.

Massada Pearl Perfection Brightening Serum

BRIGHTENING SERUM

Presentatie: 30ml - Code 013

Voor alle huidtypes die tekenen van rimpels en expressielijntjes beginnen te vertonen. De hoge concentratie argireline maakt de rimpels minder diep. De aminopeptiden, het parelextract en vitamine C helpen het gelaat er jonger uitzien. Het serum vermindert tekenen van huidveroudering en maakt de huid zachter en egaler.

AMETHYST & COLLAGEN LIFTING CREAM

Presentatie: 50ml - Code 018

Deze exclusieve amethist stimulering zorgt voor een diepe hydratatie en helpt de microcirculatie te verbeteren. Verrijkt met hyaluronzuur welke is verkregen door middel van natuurlijke biotechnologie, die het water in de cellen vasthoudt en zo de verschijning van rimpels aanzienlijk vermindert.

Lifting Serum

LIFTING SERUM

Presentatie: 30ml - Code 011
Ook beschikbaar in 50ml - Code PR526

Een innovatief serum met een zachte textuur die de huid opnieuw verstevigd, verfijnt en verzacht. Het maakt de gelaatscontouren strakker en zorgt voor een jongere en opvallend zachte huid, dankzij de innovatieve formule met hyaluronzuur, ruscus en ginkgo biloba.

Eye and Lip Contour

EYE & LIP CONTOUR

Presentatie: 15ml - Code 015

Helpt de zachtheid en stevigheid van de oog- en lipcontouren te herstellen. Voorkomt fronsrimpels door vermoeidheid die vaak overdag ontstaan. Bevat intensieve bio-activerende kracht en stimulerende, hydraterende, antioxidant- en rimpelwerende eigenschappen. 

Lifting Mask

LIFTING MASK

Presentatie: 100ml - Code 045
Ook beschikbaar in 200ml - Code PR575

Voor alle huidtypes die tekenen vertonen van verslapping, minder kleur en verlies van stevigheid. Eigenschappen: het maakt de regeneratie van collageen- en elastinemoleculen mogelijk. Verbetert de teint en stevigheid.

Hyaluronic Acid Veils Mask

HYALURONIC ACID VEILS MASK

Presentatie: 6 stuks - Code PR654

Voor alle huidtypes met tekenen van verslapping, minder kleur en verlies van stevigheid. Eigenschappen: activeert de regeneratie van collageen- en elastinemoleculen, de teint en stevigheid van de huid.

Lifting Complex HA & Collagen

LIFTING COMPLEX HA & COLLAGEN

Presentatie: 30 sticks x 5g - Code 133

Massada's Lifting Complex HA & Collagen is een bijkomend voedingssupplement tijdens u behandeling tegen huidveroudering. Zijn unieke formule bevat onder meer collageen en hyaluronzuur, twee essentiële elementen voor uw huid. Dit voedingssupplement is de ideale partner in uw dagelijkse schoonheidsroutine.