Massada – Hyaluronzuur

MASSADA HYALURONZUUR - NATUURLIJKE GEZICHTSVERZORGING

Verstevigd - remineraliserend - revitaliseert de cellen

Het 'liftende' gamma van Massada werd gecreëerd om oplossingen te vinden voor huidveroudering. Dankzij het vermogen om vocht vast te houden dient hyaluronzuur om de huid te hydrateren en te beschermen zodat zij zacht en goed gehydrateerd blijft. De 'liftende' lijn van Massada vult het hyaluronzuurniveau snel en doeltreffend aan, zodat de huid jonger en zachter wordt.

REAFFIRMANT GEL 

Presentatie: 50ml - Code 028

Een gelformule met een krachtig verstevigend en herstructurerend vermogen dat de huidweefsels hun stevigheid teruggeeft. Het versterkt de contouren van het gezicht en helpt de textuur van de huid verbeteren, zodat deze zachter en egaler wordt.

Energetic Lifting Complex Cream

ENERGETIC LIFTING COMPLEX CREAM

Presentatie: 50ml - Code 027
Ook beschikbaar in 200ml - Code PR553

Speciaal geschikt voor de huid met een beginnend gebrek aan stevigheid, elasticiteit en hydratatie. Vermindert de verschijning van haarvaatjes en helpt nieuwe collageenvezels aanmaken.

AMETHYST & COLLAGEN LIFTING CREAM

Presentatie: 50ml - Code 018

Deze exclusieve amethist stimulering zorgt voor een diepe hydratatie en helpt de microcirculatie te verbeteren. Verrijkt met hyaluronzuur welke is verkregen door middel van natuurlijke biotechnologie, die het water in de cellen vasthoudt en zo de verschijning van rimpels aanzienlijk vermindert.

Lifting Serum

LIFTING SERUM

Presentatie: 30ml - Code 011
Ook beschikbaar in 50ml - Code PR526

Een innovatief serum met een zachte textuur die de huid opnieuw verstevigd, verfijnt en verzacht. Het maakt de gelaatscontouren strakker en zorgt voor een jongere en opvallend zachte huid, dankzij de innovatieve formule met hyaluronzuur, ruscus en ginkgo biloba.

Eye and Lip Contour

EYE & LIP CONTOUR

Presentatie: 15ml - Code 015

Helpt de zachtheid en stevigheid van de oog- en lipcontouren te herstellen. Voorkomt fronsrimpels door vermoeidheid die vaak overdag ontstaan. Bevat intensieve bio-activerende kracht en stimulerende, hydraterende, antioxidant- en rimpelwerende eigenschappen. 

Lifting Mask

LIFTING MASK

Presentatie: 100ml - Code 045
Ook beschikbaar in 200ml - Code PR575

Voor alle huidtypes die tekenen vertonen van verslapping, minder kleur en verlies van stevigheid. Eigenschappen: het maakt de regeneratie van collageen- en elastinemoleculen mogelijk. Verbetert de teint en stevigheid.

Hyaluronic Acid Veils Mask

HYALURONIC ACID VEILS MASK

Presentatie: 6 stuks - Code PR654

Voor alle huidtypes met tekenen van verslapping, minder kleur en verlies van stevigheid. Eigenschappen: activeert de regeneratie van collageen- en elastinemoleculen, de teint en stevigheid van de huid.

Lifting Complex HA & Collagen

LIFTING COMPLEX HA & COLLAGEN

Presentatie: 30 sticks x 5g - Code 133

Massada's Lifting Complex HA & Collagen is een bijkomend voedingssupplement tijdens u behandeling tegen huidveroudering. Zijn unieke formule bevat onder meer collageen en hyaluronzuur, twee essentiële elementen voor uw huid. Dit voedingssupplement is de ideale partner in uw dagelijkse schoonheidsroutine.