Massada – Biocellular

MASSADA BIOCELLULAR - NATUURLIJKE GEZICHTSVERZORGING

Herstelt het evenwicht, bevat anti-oxidanten, vernieuwt de huidweefsels

Een integrale behandeling van de huid die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van celveroudering. Regenereert, stimuleert en herstelt het evenwicht van de huidweefsels met als resultaat een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. De Biocellular producten dragen het ECOCERT-label, die de beste garantie geeft voor natuurlijke en ecologische cosmetica.

BOTANIC MICELLAR WATER 

Presentatie: 200ml - Code 190

Fusie van plantenextracten die in één veeg diepe reiniging biedt. De micellen vangen zeer efficiënt de vuildeeltjes op, zonder een vettige laag of residu achter te laten. Verzacht en reinigt de huid. Geen parabenen, siliconen, minerale oliën of alcohol.

BOTANIC EYE MAKE-UP REMOVER

Presentatie: 125ml - Code 191

Verwijderd snel en zeer effectief de hardnekkigste oog en lip make-up dankzij de krachtige tweefase formule op basis van bloemenextracten. Op volledige natuurlijke basis en uitermate geschikt voor personen met gevoelige ogen of contact lenzen.

THERMAL WATER DAMASK
ROSE EAU DE FLEUR

Presentatie: 200ml - Code 125
Ook beschikbaar in 500ml - Code PR597

Voor constante hydratatie. Elke spray remineraliseert en verstevigt de huid, geeft een aangenaam frist gevoel dat de teint revitaliseert en ontspant. Voorkomt uitdroging en verlies van huidvocht. Voor alle huidtypes.

TOTAL REGENERATION CREAM

Presentatie: 50ml - Code 029
Ook beschikbaar in 200ml - Code PR605

Een crème die de huid 24 uur hydrateerd, haar glans en vitaliteit terugbrengt. Soja en rozenbottel verminderen rimpels en huidverkleuringen, terwijl het Massada TM Complex, rijk aan vitamines en mineralen, de tekenen van vroegtijdige huidveroudering bestrijdt.

Total Eye Contour

TOTAL EYE CONTOUR

Presentatie: 15ml - Code 215

Verzorgt en beschermt de gevoelige zone rondom de ogen. Maakt de rimpels minder diep, verbetert de microcirculatie zodat de wallen verminderen, verhelpt de donkere kringen door hun glas en kleur terug te brengen, verstevigt de oogcontouren en lift de oogleden.

Regenerating Serum

REGENERATING SERUM

Presentatie: 15ml - Code 012

Dit geconcentreerde serum herstelt de huid door de synthese van collageen en elastine te stimuleren. Het vermindert de tekenen van celoxidatie en zorgt voor stevigere en beter gehydrateerde huidweefsels door het uitzicht van de vermoeide huid te verbeteren. Vermindert huidverkleuringen en egaliseert de teint.

DD Cream

RADIANCE DD CREAM SPF25/PA +++

Presentatie: 30ml - Code 092

'Anti-vervuilingscème' voor de dagelijkse bescherming. Heeft een lichte, naturelle kleur en een hoog gehalte aan zuivere biologische plantenextracten. De minerale pigmenten zorgen ervoor dat de huid onmiddellijk een gezonde en natuurlijk stralende teint krijgt en minimaliseert vlekjes, poriën en imperfecties.

RESTRUCTURING MASK

Presentatie: 5 stuks - Code PR617

Maakt de huid steviger, stimuleert elastine, egaliseert de teint en vermindert littekens, stimuleert de verdediging van de huid, activeert celregeneratie en werkt zuiverend en ontsmettend. Bevat kiezelwier uit honderd jaar oude afzettingen van rivieren en zoetwatermeren. 

Massada TM Complex

MASSADA TM COMPLEX

Presentatie: 30ml - Code PR604

Exclusief anti-verouderingscomplex op basis natuurlijke ingrediënten. COmbineert vitamines, mineralen en minerale zouten die de huid voeden en grondig regenereren, waardoor ze merkbaar jonger, zachter en stralender wordt.