IsaDora Lippen

IsaDora Lippen

IsaDora biedt u een ruime keuze aan lippenstiften, lipliners en lipglossen. Alle producten bevatten verzorgende en hydraterende bestanddelen en blijven een ganse dag op uw lippen. Hieronder vindt u een overzicht van de allernieuwste trends binnen ons lippen assortiment. Naast deze nieuwigheden bieden wij u ook een vast standaardassortiment aan van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Neem dus zeker een kijkje op onze B2B-Webshop! Heeft u interesse om het merk IsaDora te verkopen of te gebruiken in uw winkel/instituut? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Alle producten van IsaDora zijn parfumvrij en klinisch getest.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik;

 

#PERFECT MOISTURE LIPSTICK

De IsaDora lippenstiften zijn vernieuwd!
Een diep voedende en zeer aangename, zachte lippenstift met langdurig en comfortabel resultaat.

Beschikbaar in 48 kleuren, waarvan 13 matte tinten!

Vernieuwde verpakking!

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; Isadora Insane Volume Lash Styler Mascara; IsadoraInsaneVolumeLashStylerMascara;Lashes

 

#LIQUID LIP CREAM

Nieuw in ons assortiment is de Liquid Lip Cream! Een crèmige, gevoelloze vloeibare lippenstift dat over uw lippen glijdt! De zachtheid van de Liquid Lip Cream geeft een comfortabel gevoel aan uw lippen. Het is de ideale combinatie van een vloeibare gloss samen met de rijke kleuren van een lippenstift.

- Vloeibare lippenstift
- Crèmige afwerking
- Hydraterend en verzachtend 
- Breed gamma aan kleuren
- Comfortabel gevoel aan uw lippen
- Combinatie van een gloss en lippenstift

Parfumvrij en klinisch getest.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; IsaDora; Lippenstift

#MATT METALLIC LIQUID LIPSTICK

Een van de nieuwste trends dit najaar is de Matt Metallic Liquid Lipstick! Dit is een vloeibare lippenstift met een matte metaalachtig chroom effect! Deze lippenstift bevat hydraterende bestanddelen en heeft een zeer lichte en zachte textuur. Met zijn diepe en donkere kleuren die bovendien zeer lang blijven is dit de ideale lippenstift om te schitteren dit najaar! Het borsteltje is speciaal ontwikkelt om de lippenstift precies aan te brengen en achterna met water makkelijk af te wassen.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; IsaDora; lippenstift

 

#ULTRA MATT LIQUID LIPSTICK

De Ultra Matt Liquid Lipstick van IsaDora is de vloeibare lippenstift die thuishoort bij elke vrouw. Met zijn intense matte look en volle kleuren blijft deze lippenstift de ganse dag schitteren. Zeer licht textuur en gemakkelijk af te wassen met de IsaDora Caring Cleansing Oil. Alle producten van IsaDora zijn parfumvrij en klinisch getest.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; IsaDora; lippenstift