IsaDora Gezicht

IsaDora Gezicht Make-Up

De parfumvrije en klinisch geteste make-up van IsaDora is de oplossing voor personen met een gevoelige huid. Het gamma van gezicht make-up is zeer breed. Zo heeft u een ruime keuze aan kwalitatieve primers, foundations & concealers, poeders, bronzers en blushes. Wenst u meer informatie over de gezicht make-up van IsaDora of wilt u het volledige assortiment bekijken? Neem dan zeker eens een kijkje op onze B2B-Webshop of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwste make-up collecties van IsaDora. Natuurlijk hebben wij naast deze collecties ook ons bestaand assortiment ter beschikking.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik: Make-Up; Face

 

#ACTIVE ALL DAY WEAR MAKE-UP 24hrs

IsaDora Active All Day Wear is een innovatieve en langhoudende foundation, die past bij het actieve leven van vele dames. Deze foundation is zweetproof, vochtbestendig, waterdicht en geeft niet af op kleren en andere personen (bv. via een kus of knuffel).

De Active All Day foundation is zweetvast, vochtbestendig en waterdicht, dankzij een geselecteerd mengsel van filmvormers. Actigym™ (plankton, marine-extract) voedt de huid en wordt gekenmerkt door een versteviging en liftend effect. Gedurende de dag geeft de foundation niet af en behoudt het zijn kleur. De stabiele kleurpigmenten zullen in de loop van de dag niet veranderen. De textuur is olievrij, zacht, veerkrachtig, geeft een tweede huidgevoel en is vochtinbrengend.

De Active All Day-foundation heeft een gemiddelde dekking en is geschikt voor alle huidtypen.

Isadora; Face; Foundation; 1145ActiveAllDayWearMakeUp24hrs; 1145 Active All Day Wear Make Up 24 hrs; 10Fair; 10 Fair; 114510; 7317851145105; 12LightHoney; 12 Light Honey; 114512; 7317851145129; 14Sand; 14 Sand; 114514; 7317851145143; 16WarmBeige; 16 Warm Beige; 114516; 7317851145167; 18Cognac; 18 Cognac;114518; 7317851145181; 20Almond; 20 Almond; 114520; 7317851145204

 

#COVER UP CUSHION CONCEALER

Nieuw in het IsaDora gamma! Handige concealer voor touch ups gedurende de dag of bij het wegwerken van onregelmatigheden tijdens het aanbrengen van de make-up. De Cover Up Long-Wear Cushion Concealer is een vloeibare concealer met een zachte en matte finish die donkere kringen en vlekjes maskeert. De applicator als kussentje geeft een vlekkeloze en dekkende finish.

Beschikbaar in 6 tinten, waaronder een groene tint tegen rode plekjes en een peachy tint tegen donkere ringen rondom de ogen.

 

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; IsaDora:

 

#COVER UP STICK 'N BRUSH & FOUNDATION

Nieuw in het IsaDora gamma is de Cover Up Stick 'n Brush! Deze handige stick is zowel een foundation als een concealer! Bovendien heeft deze stick een zachte borstel ingewerkt zodat u 3 producten in 1 heeft! Deze 'all-in-one' make-up verbergt alle oneffenheden in uw gezicht en geeft een volledige dekking. Heeft u een gevoelige huid? Geen nood, deze Stick 'n Brush is beschikbaar voor alle huidtypes en in verschillende tinten.

Er is ook een vloeibare foundation & concealer in één beschikbaar! Dit handige flesje met pomp heeft een identieke werking en resultaat als de Cover Up Stick 'n Brush en heeft bovendien een hydraterend effect.

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; CuverUp Stick 'n Brush
Cover up stick 'n brush; IsaDora; gezicht; make-up; concealer; foundation

 


 

#UNDERCOVER GEZICHT PRIMER

Een unieke multifunctionele gezicht primer: vult onzichtbare fijne lijntjes en poriën - creëert een gladde, vlakke basis voor uw make-up. Je make-up blijft perfect gans de dag door! 

  • Verbergt onvolkomenheden op de huid
  • Zeer hydraterend
  • Verminderd roodheid
  • Matterend
  • Minimaliseert pigmentatie en donkere vlekjes
  • Voor alle huidtypen

TIP! Wacht enkele minuutjes wanneer de primer is aangebracht. Zo heeft deze de tijd om in te werken en blijft de fond de teint gans de dag door perfect!
Kan zowel als primer of als natuurlijke look gebruikt worden.
Beschikbaar in meerdere tinten.